Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Sprøpanert laks med ingefærstekt brokkoli og jasminris, servert med curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • soyasaus
  • egg
  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

Jasminris
135 g

Ingefærstekt brokkoli

ingefær
Ingefær
1 bit
brokkoli
Brokkoli
1 stk
Smør (Melk)
1 ss
Soyasaus (Soya)
1 ss

Sprøpanert laks

Egg (Egg)
1 stk
panering
Panering
½ pakke
laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
Olje (Egg)
1 ss

Tilbehør

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 901 kcal
  • Fett 52 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke soyasaus, kan du smake til brokkolien med litt salt i stedet.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Ingefærstekt brokkoli: Skrell ingefæren, og finriv den på et rivjern. Del brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og 1 ss smør. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Skru ned varmen, og bland inn 1 ss soyasaus og ønsket mengde av ingefæren.
  3. Sprøpanert laks: Knekk egget i en skål, og visp det sammen med litt salt. Ha paneringen på en stor tallerken eller i en frysepose. Vend fisken først i eggeblandingen, og så i paneringen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 1 ss olje og litt smør. Stek fisken 2–4 minutter på hver side, eller til den er gyllen.
  4. Tilbehør: Server curry- og mangodressingen til retten.