25-35
Vegetar
Minestronesuppe med rosmarin, grønne linser og spinat, servert med nystekte baguetter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- selleri
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Minestronesuppe
Gul løk
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Stangselleri (Selleri)
1 stilk
Grønne linser
1 boks
Spinat
100 g
Tomatpuré
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Urtemiks
1 pakke
Grønnsaksbuljong
2 pakke
Vann
5 dl
Grove baguetter
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
½–1 pakke
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Pasta
Penne (Hvete)
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 588 kcal
- Fett 15 g
- Karbohydrater 84 g
- Protein 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne pastaen inn med suppen før servering, eller server de hver for seg, så kan man forsyne seg etter eget ønske.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader og sett på en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen.
- Minestronesuppe: Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skrell og kutt gulrøttene i terninger. Skyll og kutt sellerien i tynne skiver. Sil laken av linsene, og skyll dem i kaldt vann sammen med spinaten.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Minestronesuppe, fortsettelse: Varm opp en tykkbunnet kjele til middels varme, og ha i litt olje. Fres tomatpurèen og urtemiksen i et par minutter. Ha i løken, hvitløken, gulrøttene og sellerien, og stek det hele i 3–4 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, omtrent 5 dl vann og grønnsaksbuljongen. Kok opp, og la minestronesuppen småkoke i 10–12 minutter, eller til grønnsakene er møre. Vend inn spinaten og linsene når det gjenstår 2–3 minutter av suppens koketid. Smak til med litt salt og pepper før servering.
- Grove baguetter: Tilbered baguettene som anvist på pakken.
- Topping: Topp suppen med den revne osten ved servering.
- Restetips: Hvis du får supperester, frys det ned og varm det opp til middag en dag du har dårlig tid.