soya, sesamfrø, sulfitt, egg, sennep, hvete
sukker, vann, olje
Mangosalsa | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | ½ stk | |
![]() | rød chili | ½–1 stk | |
![]() | mango | 1 stk | |
![]() | tomat | 1 stk | |
![]() | koriander | ½ bunter | |
![]() | lime | ½ stk |
Finstrimlet rødkål | |||
---|---|---|---|
![]() | rødkål | 300 g | |
![]() | lime | ½ stk | |
sukker | 1 ts |
Hoisinstekt sopp | |||
---|---|---|---|
![]() | sjampinjong | 200 g | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | hoisinsaus (soya, sesamfrø) | 1 pakke | |
vann | ½ dl |
Buddha bowl | |||
---|---|---|---|
![]() | edamamebønner (soya) | 2 pakker | |
![]() | sesamfrø (sesamfrø) | 1 pakke | |
![]() | koriander | ½ bunter | |
![]() | chilimajones (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke | |
![]() | ponzusaus (soya, hvete) | 1 pakke |
Quinoa | |||
---|---|---|---|
![]() | quinoamiks | 250 g |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Rist gjerne sesamfrøene i en tørr stekepanne til de blir gylne, for ekstra smak.
Del av lmkgroup.se