Fiskekaker med spisskål og reddik, servert med kokte poteter, bløtkokt egg og soyasmør
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med spisskål og reddik, servert med kokte poteter, bløtkokt egg og soyasmør

Ingredienser

Allergener

melk, soya, egg, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

soyasaus, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Grønnsaker
spisskål
spisskål
1 bit
purre
purre
1 stk
reddiker
reddiker
1 pakke
Soyasmør
kryddersmør
kryddersmør (melk)
1 pakke
soyasaus
soyasaus (soya)
2 ss
Basisvare
Kokte poteter og egg
småpoteter
småpoteter
600 g
egg
egg (egg)
4 stk
Fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
620 kCal
Fett 
33.76 g
Karbohydrater 
44.2 g
Protein 
34.78 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også dele spisskålen i båter gjennom stilkfestet og legge den på grillen i 3–5 min på hver side. Purren og reddiken kan pakkes inn i litt aluminiumsfolie med 1 ss smør, og varmes på grillen i 8–10 minutter, eller til det er mørt.