Pasta farfalle i kremet paprikasaus med kyllingfilet, paprika og grønnkål

Pasta farfalle i kremet paprikasaus med kyllingfilet, paprika og grønnkål

4.04 (321)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Pasta
200 g
(Hvete)
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønnkål
100 g
Matfløte
2–3 dl
(Melk, Laktose)
Tomatpuré
1–2 ss
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Skivet kyllingfilet
300 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
813 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
84 g
Protein:
56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker en jevnere saus, kan du mikse sausen sammen med en stavmikser eller blender før du har i grønnkålen.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
 Skrell og finhakk løken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll grønnkålen i kaldt vann. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken.
 Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, og tilsett 1–2 ss av tomatpuréen. Stek videre i 1 minutt, og rør inn matfløten og grønnsaksbuljongen. Kok opp, og smak til med salt og pepper (se tips). Vend inn grønnkålen, og la sausen småkoke i 1–2 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen. Ta stekepannen av varmen, og vend inn pastaen. Spe med litt av pastavannet til den kremede paprikasausen har ønsket konsistens.
Vel bekomme!