Pasta farfalle i kremet paprikasaus med kyllingfilet, paprika og grønnkål
4.04 (321)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pasta
200 g
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønnkål
100 g
Matfløte
2–3 dl
Tomatpuré
1–2 ss
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Skivet kyllingfilet
300 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 813 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en jevnere saus, kan du mikse sausen sammen med en stavmikser eller blender før du har i grønnkålen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
Skrell og finhakk løken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll grønnkålen i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, og tilsett 1–2 ss av tomatpuréen. Stek videre i 1 minutt, og rør inn matfløten og grønnsaksbuljongen. Kok opp, og smak til med salt og pepper (se tips). Vend inn grønnkålen, og la sausen småkoke i 1–2 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen. Ta stekepannen av varmen, og vend inn pastaen. Spe med litt av pastavannet til den kremede paprikasausen har ønsket konsistens.
Vel bekomme!