Teriyakibakt laks i hjertesalat med nektarin, chilimajones og jasminris
15-20
Laktosefri

Teriyakibakt laks i hjertesalat med nektarin, chilimajones og jasminris

Ingredienser

Allergener

fisk, soya, sesamfrø, hvete, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Teriyakibakt laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
Grønnsaker
nektarin
nektarin
1 stk
tomat
tomat
1 stk
agurk
agurk
1 stk
hjertesalat
hjertesalat
2 stk
Til servering
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1–2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
826 kCal
Fett 
47.58 g
Karbohydrater 
60.79 g
Protein 
38.79 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vil du ikke bruke salatbladene som skåler? Del bladene i biter, og bland dem sammen med nektarin- og tomatbitene.