Svinekebab med ratatouille og couscous, servert med urtedressing
15-20

Svinekebab med ratatouille og couscous, servert med urtedressing

Ingredienser

Allergener

hvete, sennep, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, sukker, pepper, olje

Couscous
couscous
couscous (hvete)
250 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
Svinekebab
kjøttdeig av svin
kjøttdeig av svin
600 g
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
2 pakker
salt
salt
1½ ts
Basisvare
Ratatouille
rødløk
rødløk
1 stk
grønn paprika
grønn paprika
1 stk
squash
squash
1 stk
hakkede tomater
hakkede tomater
1 boks
middelhavskrydder
middelhavskrydder (sennep)
1 pakke
Til servering
urtedressing
urtedressing (melk)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
565 kCal
Fett 
15.3 g
Karbohydrater 
62.08 g
Protein 
44.74 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Grill gjerne svinekebaben på grillspyd hvis du har. Legg spydene på grillen i 4–6 minutter, avhengig av tykkelsen. Snu på spydene underveis i steketiden slik at kebaben blir jevnt grillet.