sulfitt, melk, fisk
smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Krydderpoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | kryddermiks med hvitløk og persille (sulfitt) | 1 pakke | |
smør (melk) | 1 ts |
Rødløksbakte reddiker og brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | reddiker | 1 pakke | |
![]() | rødløk | 1 stk |
Pannestekt lyrfilet | |||
---|---|---|---|
![]() | lyrfilet (fisk) | 675 g | |
smør (melk) | 1 ts |
Smørsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | smørsaus (fisk, melk) | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Del potetene i to, og stek dem i ovnen sammen med brokkolien for å spare tid og oppvask.
Del av lmkgroup.se