Salat med stekt laks, pinjerkjerner, rødløk og grana padano servert med frisk dressing
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pinjekjerner
2 pakke
Laksefilet
500 g
Grana Padano
4 stk
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
1 stk
Drømmelett
1/2 pakke
Sitron
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne retten med litt godt brød.
Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og rist pinjekjernene i 1-2 minutter, eller til de er gylne. Legg pinjekjernene på en tallerken.
Ha litt olje i stekepannen, og varm den opp igjen til middels varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Skyll hjertesalaten, og kutt salatbladene i grove biter. Kutt rødløken i tynne strimler. Bland salaten, rødløken og pinjekjernene i en serveringsskål, og topp med den revne osten.
Smak til Drømmeletten med salt, pepper og saft fra sitronen.
Vel bekomme!