Salat med stekt laks, pinjerkjerner, rødløk og grana padano servert med frisk dressing

Salat med stekt laks, pinjerkjerner, rødløk og grana padano servert med frisk dressing

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Pinjekjerner
2 pakke
Laksefilet
500 g
(Fisk)
Grana Padano
4 stk
(Egg, Melk)
Hjertesalat
2 stk
Rødløk
1 stk
Drømmelett
1/2 pakke
(Laktose)
Sitron
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne retten med litt godt brød.

Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og rist pinjekjernene i 1-2 minutter, eller til de er gylne. Legg pinjekjernene på en tallerken.
Ha litt olje i stekepannen, og varm den opp igjen til middels varme. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Skyll hjertesalaten, og kutt salatbladene i grove biter. Kutt rødløken i tynne strimler. Bland salaten, rødløken og pinjekjernene i en serveringsskål, og topp med den revne osten.
Smak til Drømmeletten med salt, pepper og saft fra sitronen.
Vel bekomme!