Søtpotetsalat med krydderstekt halloumi, srirachasaus og hvitløksdressing
20-30
Vegetar

Søtpotetsalat med krydderstekt halloumi, srirachasaus og hvitløksdressing

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, melk, selleri, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper, olivenolje

Søtpotetsalat
søtpoteter
søtpoteter
2 stk
rødløk
rødløk
1 stk
honning
honning
1 pakke
brokkoli
brokkoli
1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
kikerter
kikerter
1 pakke
Rustikke multibrød
rustikke multibrød
rustikke multibrød (hvete, rug)
4 stk
Krydderstekt halloumi
halloumi
halloumi (melk)
200 g
red rub-krydder
red rub-krydder
1 pakke
Servering
hvitløksdressing
hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk)
2 pakker
srirachasaus
srirachasaus
1 pakke
lime
lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
616 kCal
Fett 
26.86 g
Karbohydrater 
66.12 g
Protein 
27.57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Halloumien smaker best helt nystekt! Pass derfor på at dere er klare til å spise før du steker halloumien.