egg, melk, fisk, sennep
egg, eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, vann, salt, pepper, olje
Potetkaker | |||
---|---|---|---|
![]() | bakepoteter | 2 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
egg (egg) | 1 stk |
Syltet rødløk | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
eplesider- eller hvitvinseddik | 4 ss | ||
sukker | 4 ss | ||
vann | 2 dl |
Eple- og dillrømme | |||
---|---|---|---|
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | dill | ½ bunter | |
![]() | lettrømme (melk) | 150 g |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | reddiker | 1 bunt | |
![]() | ruccola | 100 g | |
![]() | varmrøkt krydderlaks (fisk, sennep) | 400 g | |
![]() | dill | ½ bunter |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Hvis du heller vil så kan potetene og gulrøttene kuttes i staver, og ovnsbakes ved 220 grader varmluft i omtrent 20 minutter.
Del av lmkgroup.se