Potetkaker med varmrøkt krydderlaks, syltet rødløk, ruccolasalat og eple- og dillrømme
30-45
Glutenfri

Potetkaker med varmrøkt krydderlaks, syltet rødløk, ruccolasalat og eple- og dillrømme

Ingredienser

Allergener

egg, melk, fisk, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

egg, eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, vann, salt, pepper, olje

Potetkaker
bakepoteter
bakepoteter
2 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
egg
egg (egg)
1 stk
Basisvare
Syltet rødløk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider- eller hvitvinseddik
eplesider- eller hvitvinseddik
4 ss
Basisvare
sukker
sukker
4 ss
Basisvare
vann
vann
2 dl
Basisvare
Eple- og dillrømme
grønt eple
grønt eple
1 stk
dill
dill
½ bunter
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
Topping
reddiker
reddiker
1 bunt
ruccola
ruccola
100 g
varmrøkt krydderlaks
varmrøkt krydderlaks (fisk, sennep)
400 g
dill
dill
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
550 kCal
Fett 
22.27 g
Karbohydrater 
54.69 g
Protein 
32.6 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du heller vil så kan potetene og gulrøttene kuttes i staver, og ovnsbakes ved 220 grader varmluft i omtrent 20 minutter.