Provencekrydrede kyllinglår med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing
15-20

Provencekrydrede kyllinglår med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Perlecouscous
perlecouscous
perlecouscous (hvete)
250 g
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
Stekte grønnsaker
rød paprika
rød paprika
1 stk
squash
squash
1 stk
gul løk
gul løk
1 stk
Provencekrydrede kyllinglår
grillede kyllinglår med Provencekrydder
grillede kyllinglår med Provencekrydder
850 g
vann
vann
2 dl
Basisvare
Lett urtedressing
urtedressing
urtedressing (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
600 kCal
Fett 
24.92 g
Karbohydrater 
53.77 g
Protein 
40.11 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis været tillater det kan kyllingen varmes ute på grillen. Eller plukk kjøttet fra beinene, og server det kaldt til couscoussalaten.