egg, hvete, soya
vann, olje, soyasaus, pepper, salt
Thai-bolognese med rød curry | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | kjøttdeig | 600 g | |
![]() | rød currypaste | ½–1 pakker | |
![]() | kokosmelk | 1 stor boks | |
vann | 1 dl |
Wokkede eggenudler | |||
---|---|---|---|
![]() | eggenudler (egg, hvete) | 250 g | |
![]() | pak choy | 2 stk | |
![]() | rød paprika | 1 stk |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | rød chili | 1 stk |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Dryss over grovknuste cashewnøtter for ekstra krønsj, eller sprøstek litt kokte eggenudler og dryss over retten ved servering.
Del av lmkgroup.se