Thai-bolognese med rød curry, wokkede eggnudler, pak choy og chili
20-30
Laktosefri

Thai-bolognese med rød curry, wokkede eggnudler, pak choy og chili

Denne retten er inspirert av den Italienske pastaretten Bolognese, men her får du isteden nudler, kokosmelk, pak choy og red currypaste.
Ingredienser

Allergener

egg, hvete, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, soyasaus, pepper, salt

Thai-bolognese med rød curry
gul løk
gul løk
1 stk
kjøttdeig
kjøttdeig
600 g
rød currypaste
rød currypaste
½–1 pakker
kokosmelk
kokosmelk
1 stor boks
vann
vann
1 dl
Basisvare
Wokkede eggenudler
eggenudler
eggenudler (egg, hvete)
250 g
pak choy
pak choy
2 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
Topping
rød chili
rød chili
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
724 kCal
Fett 
39.73 g
Karbohydrater 
53.18 g
Protein 
38.51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Dryss over grovknuste cashewnøtter for ekstra krønsj, eller sprøstek litt kokte eggenudler og dryss over retten ved servering.