Krydret svin ytrefilet med potetchunks, ajvarsaus og brokkolisalat med rødløk og mais
20-30
Glutenfri
Laktosefri

Krydret svin ytrefilet med potetchunks, ajvarsaus og brokkolisalat med rødløk og mais

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, smør, olje, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Potetchunks
poteter
poteter
700 g
Krydret svin ytrefilet
ytrefilet av svin
ytrefilet av svin
600 g
chipotlemiks
chipotlemiks
1 pakke
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
salt
salt
1 ts
Basisvare
Brokkolisalat med rødløk og mais
brokkoli
brokkoli
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
maiskorn
maiskorn
320 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tilbehør
ajvar
ajvar
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
421 kCal
Fett 
6.91 g
Karbohydrater 
44.74 g
Protein 
44.99 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Kjøttet kan gjerne grilles ute over direkte varme i 4–5 minutter, til det har pene grillstriper. Grill det deretter over indirekte varme i omtrent 15 minutter, til det har en kjernetemperatur på 65 grader.