melk
salt, smør, olje, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Potetchunks | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Krydret svin ytrefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | ytrefilet av svin | 600 g | |
![]() | chipotlemiks | 1 pakke | |
![]() | basilikum og oregano | 1 pakke | |
salt | 1 ts |
Brokkolisalat med rødløk og mais | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | maiskorn | 320 g | |
smør (melk) | 1 ss |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | ajvar | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Kjøttet kan gjerne grilles ute over direkte varme i 4–5 minutter, til det har pene grillstriper. Grill det deretter over indirekte varme i omtrent 15 minutter, til det har en kjernetemperatur på 65 grader.
Del av lmkgroup.se