Lime- og soyabakt torskefilet med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner
20-30
Glutenfri
Laktosefri

Lime- og soyabakt torskefilet med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • olje
  • salt

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Nektarinsalsa

nektarin
Nektarin
1 stk
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke

Lime- og soyabakt torskefilet

torskefilet
Torskefilet (Fisk)
375 g
lime
Lime
½ stk
Soyasaus (Soya)
2 ss

Wokket rødkål

grønne bønner
Grønne bønner
150 g
finsnittet rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 507 kcal
  • Fett 1 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server nektarinsalsaen varm! Stek nektarinterningene i litt smør og tilsett sweet chili-sausen.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
  2. Jasminris: Tilbered risen etter anvisningen på pakken. 
  3. Nektarinsalsa: Skyll og tørk nektarinen, og kutt den i små terninger. Bland nektarinterningene sammen med sweet chili-sausen i en liten skål. 
  4. Lime- og soyabakt torskefilet: Skyll limen og riv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Tørk fisken med litt tørkepapir, og fordel den i en smurt ildfast form. Topp fiskestykkene med limeskallet, saften fra halve limen og 2 ss soyasaus. Stek fisken i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.   
  5. Wokket rødkål og grønne bønner: Skyll bønnene, fjern stilkfestet, og kutt hver bønne i to. Varm opp en wok eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok rødkålen og bønnene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt, og skvis over saften fra den halve limen.
  6. Håper det smaker!