Lime- og soyabakt torskefilet med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner
20-30
Glutenfri
Laktosefri

Lime- og soyabakt torskefilet med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner

Ingredienser

Allergener

fisk, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

soyasaus, olje, salt

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Nektarinsalsa
nektarin
nektarin
1 stk
sweet chili-saus
sweet chili-saus
1 pakke
Lime- og soyabakt torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
675 g
lime
lime
½ stk
soyasaus
soyasaus (soya)
3 ss
Basisvare
Wokket rødkål
grønne bønner
grønne bønner
150 g
rødkål
rødkål
300 g
lime
lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
434 kCal
Fett 
1.2 g
Karbohydrater 
67.32 g
Protein 
38.39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server nektarinsalsaen varm! Stek nektarinterningene i litt smør og tilsett sweet chili-sausen.