Honning- og chiliglasert laksefilet med bakte poteter, pico de gallo og guacamole
Laktosefri
Glutenfri

Honning- og chiliglasert laksefilet

med bakte poteter, pico de gallo og guacamole
Ny oppskrift
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • salt
Poteter
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Tomat
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Sjalottløk
1 stk
Koriander
½–1 bunt
Olivenolje
1 ss
Lime
½ stk
Røkt chilimix
½-1 pakke
Honning
1 pakke
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Olje
1 ss
Lime
½ stk
Ruccola
50 g
Guacamole
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
673 kcal
Fett:
41 g
Karbohydrater:
42 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skyll og kutt potetene i båter, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte. Vend inn sitruskrydderet i de ferdigstekte potetene. 
 Skyll tomaten og chilien, og skrell løken. Kutt tomaten i små terninger, chilien i skiver og finhakk løken. Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Bland det hele sammen i en skål, og vend inn 1 ss olivenolje og litt salt. 
 Skyll limen, og finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern. Pisk sammen 1 ss olje, chilimiksen, litt salt, honningen, limeskallet og saft fra halve limen i en bolle. Vend fisken i marinaden.
 Varm opp en stekepanne til høy varme. Stek fisken i 1–2 minutter på hver side.
 Kutt resten av limen i båter. Skyll ruccolaen, og server den, limebåtene og guacamolen til retten.
Vel bekomme!