Pasta i grønn pesto med bacon, tomater, sukkererter og fetaost
Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Penne rigate
1 pakke
Tomater
2 stk
Fetaost
1 pakke
Baconterninger
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Grønn pesto
1 glass
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rør stekefettet fra baconet inn i pastaen for en ekstra fyldig og god smak!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Del tomatene og fetaosten i terninger.
Kutt sukkerertene i to på skrå, og kok dem i vannet med pastaen det siste minuttet. Hell av kokevannet, og vend inn ønsket mengde av pestoen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme med litt olje, og stek baconet til det er gjennomstekt og sprøtt. Vend baconet inn med pastaen.
Vend til slutt tomatene og fetaosten inn i pastaen. Server eventuelt alt hver for seg.
Vel bekomme!