Pasta i grønn pesto med bacon, tomater, sukkererter og fetaost

Pasta i grønn pesto med bacon, tomater, sukkererter og fetaost

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Penne rigate
1 pakke
(Gluten)
Tomater
2 stk
Fetaost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Baconterninger
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Grønn pesto
1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rør stekefettet fra baconet inn i pastaen for en ekstra fyldig og god smak!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Del tomatene og fetaosten i terninger.
Kutt sukkerertene i to på skrå, og kok dem i vannet med pastaen det siste minuttet. Hell av kokevannet, og vend inn ønsket mengde av pestoen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme med litt olje, og stek baconet til det er gjennomstekt og sprøtt. Vend baconet inn med pastaen.
Vend til slutt tomatene og fetaosten inn i pastaen. Server eventuelt alt hver for seg.
Vel bekomme!