Fiskekaker servert med kremet pastasalat med krabbekjøtt og grønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Gluten·
- Skalldyr·
- Fisk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fullkornspenne
200 g
Gressløk
1 pakke
Rødløk
1/2 stk
Rød paprika
1/2 stk
Krabbekjøtt
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Lime
1/2 stk
Fiskekaker
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med litt revet parmesan!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Finhakk gressløken og rødløken, og kutt paprikaen i små terninger. Ha grønnsakene over i en stor serveringskål, og vend inn krabbekjøttet og seterrømmen. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fiskekakene i 2-3 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend pastaen inn i blandingen fra punkt 2.
Vel bekomme!