Fiskekaker servert med kremet pastasalat med krabbekjøtt og grønnsaker

Fiskekaker servert med kremet pastasalat med krabbekjøtt og grønnsaker

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornspenne
200 g
(Gluten)
Gressløk
1 pakke
Rødløk
1/2 stk
Rød paprika
1/2 stk
Krabbekjøtt
1 pakke
(Skalldyr)
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Lime
1/2 stk
Fiskekaker
1 pakke
(Fisk, Selleri, Sennep, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server med litt revet parmesan!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Finhakk gressløken og rødløken, og kutt paprikaen i små terninger. Ha grønnsakene over i en stor serveringskål, og vend inn krabbekjøttet og seterrømmen. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek fiskekakene i 2-3 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend pastaen inn i blandingen fra punkt 2.
Vel bekomme!