Glutenfri
Mørkokte svinekjaker i fløtesaus med ovnsbakte poteter, smørstekt brokkoli og rødkål
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Mørkokte svinekjaker
350 g
Fløtesaus
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 592 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 38 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også ovnsbake brokkolien sammen med potetene, og servere rødkålen ved siden av.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Del potetene i to på langs. Fordel dem utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i 18–20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett fløtesausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen og 1 ss smør. Stek det hele på lav varme i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!
