Mørkokte svinekjaker i fløtesaus med ovnsbakte poteter, smørstekt brokkoli og rødkål
Glutenfri

Mørkokte svinekjaker i fløtesaus med ovnsbakte poteter, smørstekt brokkoli og rødkål

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Småpoteter
300 g
Mørkokte svinekjaker
350 g
Fløtesaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
592 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
38 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også ovnsbake brokkolien sammen med potetene, og servere rødkålen ved siden av.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Del potetene i to på langs. Fordel dem utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene midt i ovnen i 18–20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett fløtesausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolien i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen og 1 ss smør. Stek det hele på lav varme i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!