Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta og salat
4.33 (181)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- sukker
Pasta
200 g
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Revet mozzarella
90 g
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 974 kcal
- Fett:
- 41 g
- Karbohydrater:
- 96 g
- Protein:
- 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne retten med fersk basilikum.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Hell de moste tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og oksebuljongen over i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp formen med ønsket mengde av den revne osten. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!
