melk, hvete, soya
smør, hvetemel, vann, soyasaus, olje, salt, pepper
Persillepoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | bladpersille | ½ bunter | |
smør (melk) | 1 ss |
Norsk villhjorteskavsgryte med smak av steinsopp | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | sjampinjong | 200 g | |
![]() | baconterninger | 150 g | |
villhjortskav | 500 g | ||
![]() | oksebuljong | 1 pakke | |
![]() | steinsoppulver | 1 pakke | |
![]() | lett crème fraîche (melk) | 300 g | |
hvetemel (hvete) | 1 ss | ||
vann | 3 dl | ||
soyasaus (soya) | 2 ss |
Servering | |||
---|---|---|---|
![]() | rørte tyttebær | 1 pakke | |
![]() | bladpersille | ½ bunter |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: La gjerne et par, tre skiver med brunost smelte inn i sausen for ekstra god smak.
Del av lmkgroup.se