Hjemmelagde fiskepinner med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
30-45
Glutenfri
Laktosefri

Hjemmelagde fiskepinner med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • fisk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Fiskepinner

panering
Panering
75 g
egg
Egg (Egg)
1–2 stk
seifilet
Seifilet (Fisk)
375 g

Jasminris

jasminris
Jasminris
150 g

Wokkede grønnsaker

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
hodekål
Hodekål
300 g

Tilbehør

søt chilisaus
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 747 kcal
  • Fett 10 g
  • Karbohydrater 116 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland dine yndlingskryddere inn med paneringen for en ekstra spennende smak. Du kan for eksempel lage en spicy variant med chili og kajennepepper til de voksne, og en mildere variant med basilikum og timian til barna – slå deg løs i krydderhyllen!

  1. Fiskepinner: Ha paneringen i en skål, og visp sammen eggene i en annen. Skjær fisken i fiskepinnebiter. Vend fiskebitene først i eggene, og så i paneringen. Legg fiskepinnene på en tallerken.
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Wokkede grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt hodekålen i strimler.
  4. Fiskepinner, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskepinnene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
  5. Wokkede grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en annen stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene fra punkt 3 i 3–5 minutter.
  6. Tilbehør: Server chilisausen til retten.