Glutenfri
Laktosefri
Hjemmelagde fiskepinner med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
3.78 (193)
Under 45 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Panering
75 g
Egg
1–2 stk
Seifilet
375 g
Jasminris
150 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Hodekål
300 g
Søt chilisaus
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 741 kcal
- Fett:
- 10 g
- Karbohydrater:
- 115 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland dine yndlingskryddere inn med paneringen for en ekstra spennende smak. Du kan for eksempel lage en spicy variant med chili og kajennepepper til de voksne, og en mildere variant med basilikum og timian til barna – slå deg løs i krydderhyllen!
Ha paneringen i en skål, og visp sammen eggene i en annen. Skjær fisken i fiskepinnebiter. Vend fiskebitene først i eggene, og så i paneringen. Legg fiskepinnene på en tallerken.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt hodekålen i strimler.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskepinnene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
Varm opp en annen stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene fra punkt 3 i 3–5 minutter.
Server chilisausen til retten.
Vel bekomme!