Mørkokte svinekjaker i rødvinssaus med ovnsbakte rotgrønnsaker og knuste persillepoteter
30-45
Glutenfri
Laktosefri

Mørkokte svinekjaker i rødvinssaus med ovnsbakte rotgrønnsaker og knuste persillepoteter

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Knuste persillepoteter
poteter
poteter
700 g
bladpersille
bladpersille
½ bunter
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Ovnsbakte rotgrønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
kålrot
kålrot
300 g
rødløk
rødløk
1 stk
Mørkokte svinekjaker i rødvinssaus
svinekjaker
svinekjaker
700 g
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
1 pakke
Tilbehør
bladpersille
bladpersille
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
517 kCal
Fett 
18.57 g
Karbohydrater 
43.8 g
Protein 
43.73 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du ønsker å lage potetmos istedenfor, så kan spe på med 1–2 dl melk i kjelen med de ferdigkokte potetene, litt etter litt, mens du rører, til potetmosen har ønsket konsistens.