melk
smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Knuste persillepoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | bladpersille | ½ bunter | |
smør (melk) | 2 ss |
Ovnsbakte rotgrønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | kålrot | 300 g | |
![]() | rødløk | 1 stk |
Mørkokte svinekjaker i rødvinssaus | |||
---|---|---|---|
![]() | svinekjaker | 700 g | |
![]() | rødvinssaus (melk) | 1 pakke |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | bladpersille | ½ bunter |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Hvis du ønsker å lage potetmos istedenfor, så kan spe på med 1–2 dl melk i kjelen med de ferdigkokte potetene, litt etter litt, mens du rører, til potetmosen har ønsket konsistens.
Del av lmkgroup.se