Soyamarinert laks med mangosalat, nøtter og jasminris
15-20
Glutenfri
Laktosefri

Soyamarinert laks med mangosalat, nøtter og jasminris

Ingredienser

Allergener

fisk, sesamfrø, soya, peanøtter, cashewnøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

soyasaus, olivenolje, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Soyamarinert laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
chiliflak
chiliflak
1 pakke
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
lime
lime
1 stk
soyasaus
soyasaus (soya)
6 ss
Basisvare
olivenolje
olivenolje
3 ss
Basisvare
Mangosalat
mango
mango
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
agurk
agurk
1 stk
restaurantsalat
restaurantsalat
125 g
nøttemiks
nøttemiks (peanøtter, cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
854 kCal
Fett 
42.68 g
Karbohydrater 
73.92 g
Protein 
43.6 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha litt flytende honning i soyamarinaden for en rundere smak.