Kokospanert torsk med bakte grønnsaker, ris og currysaus

Kokospanert torsk med bakte grønnsaker, ris og currysaus

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Egg
  • hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
minimais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Torskefilet
675 g
(Fisk)
Panko
1 pakke
(Soya, Hvete)
Kokosmasse
75 g
Jasminris
1 pakke
Currysaus
1 pakke
(Laktose)
Egg
2 stk
Hvetemel
Smør
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med melk under omrøring for en mildere smak.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt minimaisene i to på langs, kutt paprikaen i strimler, og del brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i staver. Skrell og finhakk hvitløken. Ha grønnsakene i en ildfast form sammen med 2 ss smør. Stek grønnsakene i ovnen i 10-12 minutter.
Skjær fisken i ca. 3 cm. brede strimler. Ha 1 dl hvetemel i en skål, visp sammen 2 egg i en annen skål, og ha pankoen og kokosmassen i en tredje skål. Vend fisken først i hvetemelet, så i eggene, og deretter i panko- og kokosblandingen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Stek fisken på middels varme i litt olje i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper om ønskelig.
Ha sausen i en liten kjele, og kok opp under omrøring.
Vel bekomme!