Hjemmelagde fiskepinner med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
30-45
Laktosefri
Glutenfri

Hjemmelagde fiskepinner med wokkede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus

Ingredienser

Allergener

fisk, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Fiskepinner
panering
panering
150 g
egg
egg (egg)
2 stk
seifilet
seifilet (fisk)
650 g
Wokkede grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
200–400 g
rødløk
rødløk
1 stk
hodekål
hodekål
300 g
Tilbehør
søt chilisaus
søt chilisaus
2 pakker
Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
622 kCal
Fett 
14 g
Karbohydrater 
87 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bland dine yndlingskryddere inn med paneringen for en ekstra spennende smak. Du kan for eksempel lage en spicy variant med chili og kajennepepper til de voksne, og en mildere variant med basilikum og timian til barna – slå deg løs i krydderhyllen!