Kjøtt- og grønnsaksboller i paprikasaus med agurk- og tomatsalat, servert med couscous og urtedressing

Kjøtt- og grønnsaksboller i paprikasaus

med agurk- og tomatsalat, servert med couscous og urtedressing
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
Liste
Liste
Bilder
Couscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Agurk
½–1 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Bladpersille
½ bunt
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Paprikasaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
861 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
75 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan ha kjøttbollene i en ildfast form, og helle paprikasusen over. Da steker du dem i ovnen på 220 grader i 10–15 minutter.

Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Skyll og kutt agurken og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Skyll og grovhakk persillen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt saft fra sitronen og 1 ss olivenolje.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakskjøttbollene i 3–4 minutter, til de har en jevn stekeskorpe. Ha i paprikasausen, og gi det hele et lite oppkok. 
 Server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!