Elgkarbonader i peppersaus med smørstekt blomkål, servert med rotmos
15-20
Glutenfri

Elgkarbonader i peppersaus med smørstekt blomkål, servert med rotmos

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, smør

Rotmos
rotmos
rotmos (melk)
800 g
Elgkarbonader i peppersaus
elgkarbonader
elgkarbonader (melk)
630 g
peppersaus
peppersaus (melk)
1 pakke
Smørstekt blomkål og rosenkål
blomkål
blomkål
1 stk
rosenkål
rosenkål
200 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
553 kCal
Fett 
30.6 g
Karbohydrater 
33.86 g
Protein 
35.55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis de hele pepperkornene i sausen blir litt sterke for de minste, kan de enkelt siles av.