fisk, hvete, melk, sulfitt, egg, sennep
bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje
Ovnsbakte poteter og panert fisk | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g | |
![]() | panert fisk (fisk, hvete, melk) | 2 pakker |
Kokte grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | grønne erter | 250 g |
Karriremulade | |||
---|---|---|---|
![]() | rødt eple | 1 stk | |
![]() | remulade (sulfitt, egg, sennep) | 2 pakker | |
![]() | karri | 1 pakke |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Del gjerne potetene i to for litt raskere steketid.
Del av lmkgroup.se