Panert fisk med kokte grønnsaker, ovnsbakte poteter og karriremulade
15-20
Laktosefri

Panert fisk med kokte grønnsaker, ovnsbakte poteter og karriremulade

Ingredienser

Allergener

fisk, hvete, melk, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje

Ovnsbakte poteter og panert fisk
småpoteter
småpoteter
600 g
panert fisk
panert fisk (fisk, hvete, melk)
2 pakker
Kokte grønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
grønne erter
grønne erter
250 g
Karriremulade
rødt eple
rødt eple
1 stk
remulade
remulade (sulfitt, egg, sennep)
2 pakker
karri
karri
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
643 kCal
Fett 
33.11 g
Karbohydrater 
61.42 g
Protein 
24.77 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Del gjerne potetene i to for litt raskere steketid.