Wok med strimlet svinefilet i soya- og ingefærsaus med pak choy, minimais og jasminris
15-20
Laktosefri

Wok med strimlet svinefilet i soya- og ingefærsaus med pak choy, minimais og jasminris

Ingredienser

Allergener

soya, hvete, sesamfrø

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, salt, pepper, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Stekte svinestrimler
strimlet ytrefilet av svin
strimlet ytrefilet av svin
600 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
maisstivelse
maisstivelse
1½ pakker
Wokkede grønnsaker
maisstivelse
maisstivelse
½ pakker
hønsebuljong
hønsebuljong
1 pakke
soya- og ingefærsaus
soya- og ingefærsaus (soya, hvete)
2 pakker
rødløk
rødløk
1 stk
pak choy
pak choy
2 stk
minimais
minimais
125 g
vann
vann
½ dl
Basisvare
Topping
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
809 kCal
Fett 
40.11 g
Karbohydrater 
71.83 g
Protein 
40.07 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist sesamfrøene i 1–2 minutter for en nøtteaktig og god smak.