Laksefilet med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker, servert med teriyakismørsaus
15-20
Laktosefri

Laksefilet med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker, servert med teriyakismørsaus

Ingredienser

Allergener

fisk, soya, sesamfrø, hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Kokte poteter
delikatessepoteter
delikatessepoteter
600 g
Ovnsbakt laks og grønnsaker
wokmiks m/grønnkål
wokmiks m/grønnkål
600 g
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
Teriyakismørsaus
teriyakisaus
teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete)
1 pakke
smør
smør (melk)
3 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
631 kCal
Fett 
31 g
Karbohydrater 
42 g
Protein 
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Smak gjerne til teriyakisausen med litt lime eller sitron.