Laksefilet med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker, servert med teriyakismørsaus
Laktosefri

Laksefilet med kokte poteter og ovnsbakte grønnsaker, servert med teriyakismørsaus

4.11 (248)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Delikatessepoteter
300 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Laksefilet
300 g
(Fisk)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Smør
2 ss
(Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
675 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til teriyakisausen med litt lime eller sitron.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Fordel wokmiksen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Fordel fiskestykkene i en smurt ildfast form, og krydre med litt salt og pepper. Stek grønnsakene øverst i ovnen, og laksen under grønnsakene i 8–10 minutter, eller til fisken har en svakt mørkerosa kjerne.
 Smelt 2 ss smør i en liten kjele, og rør inn teriyakisausen (se tips). Hold sausen varm frem til servering.
Vel bekomme!