Biffstrimler og sopp med pasta i kremet peppersaus, ovnsbakt gresskar og spinat
20-30

Biffstrimler og sopp med pasta i kremet peppersaus, ovnsbakt gresskar og spinat

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper, sukker

Ovnsbakt gresskar
flaskegresskar
flaskegresskar
1 stk
sitron
sitron
1 stk
Pasta i kremet peppersaus
pasta
pasta (hvete)
400 g
spinat
spinat
50 g
peppersaus
peppersaus (melk)
1 pakke
Biffstrimler og sopp
gul løk
gul løk
1 stk
sjampinjong
sjampinjong
200 g
storfestrimler
storfestrimler
500 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
691 kCal
Fett 
8.52 g
Karbohydrater 
99.94 g
Protein 
53.69 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Høvle gjerne over parmesan, og dryss over persille ved servering.