Elgkarbonader med soppsaus, stekt rosenkål med eple, gulrøtter og rørte tyttebær
20-30

Elgkarbonader med soppsaus, stekt rosenkål med eple, gulrøtter og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener

soya, hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Kokte poteter og gulrøtter
poteter
poteter
700 g
gulrøtter
gulrøtter
400 g
Stekt rosenkål med eple
rosenkål
rosenkål
200 g
rødløk
rødløk
1 stk
grønt eple
grønt eple
1 stk
Soppsaus
soppsaus
soppsaus (soya, hvete, melk)
1 pakke
Elgkarbonader
elgkarbonader
elgkarbonader (melk)
630 g
Tilbehør
tyttebær
tyttebær
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
584 kCal
Fett 
22.83 g
Karbohydrater 
65.54 g
Protein 
29.1 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Lag gjerne en puré av gulrøttene hvis du ønsker og har tid. Elgkarbonadene kan også varmes i ovnen på 210 grader i 15 minutter.