Pannestekt laksefilet med perlecouscous, paprika og løk, krydret yoghurtdressing og ruccola
20-30

Pannestekt laksefilet med perlecouscous, paprika og løk, krydret yoghurtdressing og ruccola

Ingredienser

Allergener

hvete, melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, olje, salt, pepper

Perlecouscous med paprika og løk
perlecouscous
perlecouscous (hvete)
250 g
rødløk
rødløk
1 stk
gul paprika
gul paprika
1 stk
grønn paprika
grønn paprika
1 stk
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
1 pakke
vann
vann
1 l
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tilbehør
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
ruccola
ruccola
50 g
Pannestekt laksefilet
laksefilet
laksefilet (fisk)
600 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
638 kCal
Fett 
28.69 g
Karbohydrater 
54.51 g
Protein 
40.31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Dryss gjerne ristede og grovknuste nøtter over retten ved servering, og smak til couscousen med sitronsaft for ekstra smak.