hvete, rug, selleri, egg, sennep, melk
olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper
Steinovnsbakt pizza bianca | |||
---|---|---|---|
![]() | pizzabunner (hvete, rug) | 3 stk | |
![]() | cherrytomater | 250 g | |
![]() | hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk) | 3 pakker | |
![]() | basilikum og oregano | 2 pakker |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | ruccola | 50 g | |
![]() | parmaskinke | 2 pakker | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 2 stk | |
olivenolje | 3 ss |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Dryss gjerne over ristede pinjekjerner og frisk basilikum for ekstra god smak.
Del av lmkgroup.se