Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana Padano
20-30

Steinovnsbakt pizza bianca med parmaskinke, søte tomater, ruccola og Grana Padano

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, selleri, egg, sennep, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper

Steinovnsbakt pizza bianca
pizzabunner
pizzabunner (hvete, rug)
3 stk
cherrytomater
cherrytomater
250 g
hvitløksdressing
hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk)
3 pakker
basilikum og oregano
basilikum og oregano
2 pakker
Topping
ruccola
ruccola
50 g
parmaskinke
parmaskinke
2 pakker
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
2 stk
olivenolje
olivenolje
3 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
676 kCal
Fett 
36.78 g
Karbohydrater 
63.39 g
Protein 
22.98 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Dryss gjerne over ristede pinjekjerner og frisk basilikum for ekstra god smak.