Sitron- og soyabakt hyseloin med potetmos, dillstekte gulrøtter og smørglasert purre
20-30
Glutenfri

Sitron- og soyabakt hyseloin med potetmos, dillstekte gulrøtter og smørglasert purre

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, soyasaus, pepper, salt, olje

Potetmos
poteter
poteter
700 g
lettmelk
lettmelk (melk)
2 dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Dillstekte gulrøtter
gulrøtter
gulrøtter
600 g
dill
dill
½ bunter
Smørglasert purre
purre
purre
1 stk
sitron
sitron
½ stk
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
Sitron- og soyabakt hyseloin
hyseloin
hyseloin (fisk)
675 g
sitron
sitron
½ stk
soyasaus
soyasaus (soya)
3 ss
Basisvare
Tilbehør
dill
dill
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
390 kCal
Fett 
7.33 g
Karbohydrater 
45.22 g
Protein 
35.85 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du vil så kan du servere potetene og gulrøttene kokte, og lage en stuing av purreløken og melken.