melk, fisk, soya
smør, soyasaus, pepper, salt, olje
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | lettmelk (melk) | 2 dl | |
smør (melk) | 1 ss |
Dillstekte gulrøtter | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 600 g | |
![]() | dill | ½ bunter |
Smørglasert purre | |||
---|---|---|---|
![]() | purre | 1 stk | |
![]() | sitron | ½ stk | |
smør (melk) | 2 ss |
Sitron- og soyabakt hyseloin | |||
---|---|---|---|
![]() | hyseloin (fisk) | 675 g | |
![]() | sitron | ½ stk | |
soyasaus (soya) | 3 ss |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | dill | ½ bunter |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Hvis du vil så kan du servere potetene og gulrøttene kokte, og lage en stuing av purreløken og melken.
Del av lmkgroup.se