Sopp- og erterisotto, servert med stekt rosettkål og Grande Premium
20-30
Vegetar
Glutenfri

Sopp- og erterisotto, servert med stekt rosettkål og Grande Premium

Ingredienser

Allergener

melk, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, olje, salt, pepper, soyasaus

Sopp- og erterisotto
aromasopp
aromasopp
300 g
gul løk
gul løk
1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
salvie
salvie
½ bunter
grønnsaksbuljong
grønnsaksbuljong
2 pakker
steinsoppulver
steinsoppulver
2 pakker
risottoris
risottoris
300 g
grønne erter
grønne erter
250 g
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk)
1 pakke
sitron
sitron
½ stk
vann
vann
9 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Stekt rosettkål
rosettkål
rosettkål
2 pakker
sitron
sitron
½ stk
Topping
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk)
1 pakke
kjerneblanding
kjerneblanding
1 pakke
salvie
salvie
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
545 kCal
Fett 
15.84 g
Karbohydrater 
74.33 g
Protein 
26.32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: For ekstra god smak, tilsett en klunk hvitvin i risottoen, og la den koke inn før du tilsetter annen væske.