melk, soya
vann, smør, olje, salt, pepper, soyasaus
Sopp- og erterisotto | |||
---|---|---|---|
![]() | aromasopp | 300 g | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | salvie | ½ bunter | |
![]() | grønnsaksbuljong | 2 pakker | |
![]() | steinsoppulver | 2 pakker | |
![]() | risottoris | 300 g | |
![]() | grønne erter | 250 g | |
![]() | revet Grande Premium (melk) | 1 pakke | |
![]() | sitron | ½ stk | |
vann | 9 dl | ||
smør (melk) | 1 ss |
Stekt rosettkål | |||
---|---|---|---|
rosettkål | 2 pakker | ||
![]() | sitron | ½ stk |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | revet Grande Premium (melk) | 1 pakke | |
![]() | kjerneblanding | 1 pakke | |
![]() | salvie | ½ bunter |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: For ekstra god smak, tilsett en klunk hvitvin i risottoen, og la den koke inn før du tilsetter annen væske.
Del av lmkgroup.se