Gresk auberginegrateng med grønne linser, servert med salat og hvitløksdressing
30-45
Vegetar

Gresk auberginegrateng med grønne linser, servert med salat og hvitløksdressing

Ingredienser

Allergener

hvete, melk, selleri, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

kanel, olje, pepper, salt, olivenolje, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakt aubergine
auberginer
auberginer
2 stk
Tomatsaus
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½ stk
rødløk
rødløk
½ stk
basilikum og oregano
basilikum og oregano
1 pakke
chiliflak
chiliflak
½–1 pakker
moste tomater
moste tomater
700 ml
grønne linser
grønne linser
2 pakker
kanel
kanel
1 ts
Basisvare
Ovnsbakte poteter
poteter
poteter
700 g
Bechamelsaus og ost
bechamelsaus
bechamelsaus (hvete, melk)
300 g
revet Grande Premium
revet Grande Premium (melk)
1 pakke
Salat
tomater
tomater
2 stk
agurk
agurk
1 stk
rødløk
rødløk
½ stk
Tilbehør
hvitløksdressing
hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
559 kCal
Fett 
23.34 g
Karbohydrater 
66.16 g
Protein 
21.18 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne 1–2 dl rødvin i tomatsausen, og la den koke i 5 minutter før du har i tomatene. Dette gir ekstra god smak.