hvete, melk, selleri, egg, sennep
kanel, olje, pepper, salt, olivenolje, bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakt aubergine | |||
---|---|---|---|
![]() | auberginer | 2 stk |
Tomatsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | kinesisk hvitløk | ½ stk | |
![]() | rødløk | ½ stk | |
![]() | basilikum og oregano | 1 pakke | |
![]() | chiliflak | ½–1 pakker | |
![]() | moste tomater | 700 ml | |
![]() | grønne linser | 2 pakker | |
kanel | 1 ts |
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Bechamelsaus og ost | |||
---|---|---|---|
![]() | bechamelsaus (hvete, melk) | 300 g | |
![]() | revet Grande Premium (melk) | 1 pakke |
Salat | |||
---|---|---|---|
![]() | tomater | 2 stk | |
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | rødløk | ½ stk |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk) | 2 pakker |
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Tips fra kokken: Ha gjerne 1–2 dl rødvin i tomatsausen, og la den koke i 5 minutter før du har i tomatene. Dette gir ekstra god smak.
Del av lmkgroup.se