Kremet pastasalat med friske grønnsaker, bacon og grana padano

Kremet pastasalat med friske grønnsaker, bacon og grana padano

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Penne rigate
1 pakke
(Gluten)
Romanosalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Baconterninger
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok pastaen i lettsaltet vann for mer smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll romanosalaten, og kutt den i grove biter. Kutt rødløken, paprikaen og tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen i en stor salatbolle.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Ha i sukkerertene, og stek videre i ca. 1 minutt under omrøring.
Sil vannet av pastaen, og skyll den i kaldt vann. Vend pastaen og rømmen inn med grønnsakene fra punkt 2. Smak til med salt og pepper.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Strø baconet, sukkerertene og den revne osten over pastasalaten ved servering.
Vel bekomme!