Kremet pastasalat med friske grønnsaker, bacon og grana padano
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Penne rigate
1 pakke
Romanosalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Baconterninger
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Lettrømme
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok pastaen i lettsaltet vann for mer smak.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll romanosalaten, og kutt den i grove biter. Kutt rødløken, paprikaen og tomaten i terninger. Bland grønnsakene sammen i en stor salatbolle.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Ha i sukkerertene, og stek videre i ca. 1 minutt under omrøring.
Sil vannet av pastaen, og skyll den i kaldt vann. Vend pastaen og rømmen inn med grønnsakene fra punkt 2. Smak til med salt og pepper.
Riv grana padano-osten på et rivjern. Strø baconet, sukkerertene og den revne osten over pastasalaten ved servering.
Vel bekomme!