Kyllinglår med bakt søtpotet og pastinakk og epledressing

Kyllinglår med bakt søtpotet og pastinakk og epledressing

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Kyllinglår
1 pakke
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Søtpoteter
2 stk
Pastinakk
2 stk
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Grønt eple
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Del kyllingen i leddet om du ønsker å korte ned steketiden!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Legg kyllinglårene i en ildfast form, og gni dem inn med sitruskrydderet og olje. Stek formen i ovnen i 25-30 minutter, eller til kyllinglårene er gjennomstekte.
Vask søtpotetene godt, og kutt dem i båter. Skrell pastinakkene, og kutt dem i like store biter som søtpotetene. Fordel søtpotet- og pastinakkbitene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15-20 minutter, eller til grønnsakene er gylne og møre.
Kutt eplet i små terninger. Bland eplebitene med seterrømmen i en serveringsskål, og smak til med pepper.
Vel bekomme!