Glutenfri
Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
En rask hverdagsklassiker. Saftige fiskekaker smaker deilig sammen med en syrlig agurksalat og sennepsmarinerte poteter med dill.
En rask hverdagsklassiker. Saftige fiskekaker smaker deilig sammen med en syrlig agurksalat og sennepsmarinerte poteter med dill.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- sukker
Småpoteter
300 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Dill
½ bunt
Dill
½ bunt
Agurk
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ss
Fiskekaker
480 g
Sitron
½ stk
Urtedressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 653 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 53 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til de sennepsmarinerte potetene med litt flytende honning.
Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll og finhakk dillen. Skyll agurken, og kutt den i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Bland sammen halvparten av dillen, agurken, saften fra halve sitronen og ½ ss sukker i en skål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Sil vannet av potetene, og ha dem tilbake i kjelen. Bland inn sennepsvinaigretten og resten av dillen.
Kutt resten av sitronen i båter. Server urtedressingen og sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!