Urtepanert flyndrefilet med kokte poteter, stekte grønnsaker og remulade

Urtepanert flyndrefilet med kokte poteter, stekte grønnsaker og remulade

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Urtepanert flyndrefilet
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Smør
½ ss
(Melk)
Sitron
1 stk
Remulade
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
644 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
57 g
Protein:
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til remuladen med litt sitronsaft.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
 Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek gulrøttene og brokkoli- og blomkålbukettene i 4–5 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Smak til med salt og pepper.
 Del sitronen i båter, og server båtene og remuladen til retten (se tips). 
Vel bekomme!