Urtepanert flyndrefilet med kokte poteter, stekte grønnsaker og remulade
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli- og blomkålbuketter
150 g
Smør
½ ss
Sitron
1 stk
Remulade
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 644 kcal
- Fett:
- 35 g
- Karbohydrater:
- 57 g
- Protein:
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til remuladen med litt sitronsaft.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til den er gyllen og gjennomvarm.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek gulrøttene og brokkoli- og blomkålbukettene i 4–5 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Smak til med salt og pepper.
Del sitronen i båter, og server båtene og remuladen til retten (se tips).
Vel bekomme!