Laktosefri
Storfe- og grønnsakswok med stekte egg, nudler og kimchikrydrede bønnespirer
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gul løk
½–1 stk
Gul paprika
1 stk
Hodekål
150 g
Kjøttdeig
350 g
Sesam- og chilisaus
1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Kimchiristede sesamfrø
1 pakke
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
Eggnudler
125 g
Egg
2 stk
Lime
½ stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 908 kcal
- Fett:
- 45 g
- Karbohydrater:
- 68 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også knekke eggene i storfe- og grønnsakswoken, og steke det sammen i 1 minutt.
Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken, paprikaen og ønsket mengde av kålen i strimler.
Ha bønnespirene, sesamfrøene, saften fra halve limen og peanøttene i en bolle, og bland godt. Krydre med litt salt.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–4 minutter, eller til den er godt brunet. Ha kjøttdeigen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og wokk grønnsakstrimlene i 1–2 minutter. Vend inn kjøttdeigen og sesam- og chilisausen, og krydre med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek eggene i omtrent 3 minutter. Krydre med salt.
Kutt resten av limen i båter. Ha nudlene på tallerkener, og topp med storfe- og grønnsakswoken, bønnespireblandingen og de stekte eggene. Server limebåtene til retten.
Vel bekomme!