Storfe- og grønnsakswok med stekte egg, nudler og kimchikrydrede bønnespirer
Laktosefri

Storfe- og grønnsakswok med stekte egg, nudler og kimchikrydrede bønnespirer

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
½–1 stk
Gul paprika
1 stk
Hodekål
150 g
Kjøttdeig
350 g
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø)
Bønnespirer
1 pakke
Kimchiristede sesamfrø
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø, Hvete)
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Lime
½ stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
908 kcal
Fett:
45 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også knekke eggene i storfe- og grønnsakswoken, og steke det sammen i 1 minutt.

 Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken, paprikaen og ønsket mengde av kålen i strimler. 
 Ha bønnespirene, sesamfrøene, saften fra halve limen og peanøttene i en bolle, og bland godt. Krydre med litt salt.  
 Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Varm opp en wokpanne eller stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–4 minutter, eller til den er godt brunet. Ha kjøttdeigen over på en tallerken. Ha litt ny olje i pannen, og wokk grønnsakstrimlene i 1–2 minutter. Vend inn kjøttdeigen og sesam- og chilisausen, og krydre med salt og pepper.  
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek eggene i omtrent 3 minutter. Krydre med salt. 
 Kutt resten av limen i båter. Ha nudlene på tallerkener, og topp med storfe- og grønnsakswoken, bønnespireblandingen og de stekte eggene. Server limebåtene til retten. 
Vel bekomme!