Pizza blanca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin
20-30

Pizza blanca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin

En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, pizzasaus med steinsoppesto, fersk mozzarella, sjampinjong og aromatisk rosmarin.
Ingredienser

Allergener

melk, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper

Hvit pizza
crème fraîche
crème fraîche (melk)
1 pakke
steinsoppesto
steinsoppesto (melk)
1 glass
fersk mozzarella
fersk mozzarella (melk)
1 pakke
sjampinjong
sjampinjong
100 g
rødløk
rødløk
1 stk
rosmarin
rosmarin
1 bunt
salsicciadeig
salsicciadeig
350 g
pizzabunner
pizzabunner (hvete, rug)
3 stk
revet mozzarella
revet mozzarella (melk)
180 g
Topping
ruccola
ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
890 kCal
Fett 
49 g
Karbohydrater 
66 g
Protein 
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.