Pizza blanca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin

Pizza blanca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin

4.45 (93)
Under 30 min
10 Ingredienser
En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, pizzasaus med steinsoppesto, fersk mozzarella, sjampinjong og aromatisk rosmarin.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Steinsoppesto
1 glass
(Melk, Laktose)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sjampinjong
100 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 bunt
Salsicciadeig
250 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Revet mozzarella
180 g
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1518 kcal
Fett:
92 g
Karbohydrater:
95 g
Protein:
79 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Bland crème fraîchen og steinsoppestoen med litt salt og pepper i en skål. Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske og den revne mozzarellaen og soppen. Fordel salsicciabollene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
 Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering. 
Vel bekomme!