Nachos med kyllingkjøttdeig og bønner, servert med salsa, guacamole og rømme
20-30
Glutenfri

Nachos med kyllingkjøttdeig og bønner, servert med salsa, guacamole og rømme

Meksikansk streetfood bugner av farger og smaker. Varme nachos med kylling og friske grønnsaker passer like bra til hverdag som til fest.
Ingredienser

Allergener

sulfitt, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, aluminiumsfolie (kan sløyfes), salt, pepper, olje

Topping
rødløk
rødløk
1 stk
lime
lime
½ stk
rød chili
rød chili
1 stk
vårløk
vårløk
1 pakke
rød paprika
rød paprika
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Kyllingkjøttdeig og bønner
kidneybønner
kidneybønner
2 pakker
kyllingkjøttdeig
kyllingkjøttdeig
360 g
meksikansk grillkrydder
meksikansk grillkrydder (sulfitt)
1 pakke
Nachos
nachochips
nachochips
1 pakke
revet mozzarella
revet mozzarella (melk)
180 g
Tilbehør
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
guacamole
guacamole
1 pakke
tomatsalsa
tomatsalsa
170 g
lime
lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
750 kCal
Fett 
39 g
Karbohydrater 
55 g
Protein 
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bland salsaen med kyllingkjøttdeigen og bønnene etter at det er stekt.