Laktosefri
Hvitløksmarinert svinebiff med linguine i paprikapesto og krydderstekte grønnsaker
4.22 (87)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Hvete·
- Mandler·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pasta
200–250 g
Paprikapesto
1 glass
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Gul paprika
½–1 stk
Bladpersille
½ bunt
Middelhavskrydder
1 pakke
Hvitløksmarinert svinebiff
350 g
Bladpersille
½ bunt
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1076 kcal
- Fett:
- 54 g
- Karbohydrater:
- 91 g
- Protein:
- 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også kutte kjøttet i strimler og steke det med grønnsakene, hvis du ønsker det.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell rødløken. Børst soppen fri for jord. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken i tynne båter, del soppen i to, og kutt paprikaen i tynne strimler. Skyll persillen, og grovhakk halvparten.
Krydre svinebiffene med pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek svinebiffene i 2–3 minutter på hver side. Ha biffene over på en tallerken, og la dem hvile frem til servering. Kutt svinebiffene i skiver.
Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter. Krydre med salt, pepper og middelhavskrydderet, og vend inn den grovhakkede persillen.
Sil vannet av pastaen, men spar på ½ dl av kokevannet. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn paprikapestoen og litt av kokevannet.
Dryss resten av persillebladene over retten.
Vel bekomme!