Hvitløksmarinert svinebiff med linguine i paprikapesto og krydderstekte grønnsaker
Laktosefri

Hvitløksmarinert svinebiff med linguine i paprikapesto og krydderstekte grønnsaker

4.22 (87)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Mandler
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Pasta
200–250 g
(Hvete)
Paprikapesto
1 glass
(Mandler, Cashewnøtter, Melk)
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Gul paprika
½–1 stk
Bladpersille
½ bunt
Middelhavskrydder
1 pakke
(Sennep)
Hvitløksmarinert svinebiff
350 g
Bladpersille
½ bunt
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1076 kcal
Fett:
54 g
Karbohydrater:
91 g
Protein:
55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også kutte kjøttet i strimler og steke det med grønnsakene, hvis du ønsker det.

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell rødløken. Børst soppen fri for jord. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken i tynne båter, del soppen i to, og kutt paprikaen i tynne strimler. Skyll persillen, og grovhakk halvparten.  
 Krydre svinebiffene med pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek svinebiffene i 2–3 minutter på hver side. Ha biffene over på en tallerken, og la dem hvile frem til servering. Kutt svinebiffene i skiver.
Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter. Krydre med salt, pepper og middelhavskrydderet, og vend inn den grovhakkede persillen.    
 Sil vannet av pastaen, men spar på ½ dl av kokevannet. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn paprikapestoen og litt av kokevannet.    
 Dryss resten av persillebladene over retten. 
Vel bekomme!