Urtestekt kyllingbryst med ovnsbakt gresskarrisotto, crispy grønnkål og stekesjy
30-45
Glutenfri
Laktosefri

Urtestekt kyllingbryst med ovnsbakt gresskarrisotto, crispy grønnkål og stekesjy

Ingredienser

Allergener

egg, melk, sulfitt, soya

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik, vann, smør, soyasaus, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakt gresskar
flaskegresskar
flaskegresskar
1 stk
Risotto
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
½–1 stk
risottoris
risottoris
300 g
hønsebuljong
hønsebuljong
2 pakker
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
1 stk
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
vann
vann
9 dl
Basisvare
Urtestekt kyllingbryst
kyllingbryst med skinn
kyllingbryst med skinn
630 g
urtemiks
urtemiks (sulfitt)
1 pakke
Crispy grønnkål
grønnkål
grønnkål
100 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
647 kCal
Fett 
14 g
Karbohydrater 
86 g
Protein 
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: La gjerne omtrent 2 dl hvitvin eller frisk eplejuice koke inn i risottoen for ekstra god smak.