Crispy kyllingsalat med fusilli og cæsardressing
15-20
Laktosefri

Crispy kyllingsalat med fusilli og cæsardressing

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • smør

Fusilli

pasta
Pasta (Hvete)
½–1 pakke

Crispy kylling

crispy kylling
Crispy kylling
300 g

Salat

hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
gul paprika
Gul paprika
½–1 stk
tomat
Tomat
1 stk

Servering

cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 757 kcal
  • Fett 36 g
  • Karbohydrater 74 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp salaten med litt revet parmesan hvis du har det liggende.

  1. Fusilli: Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken. Skyll pastaen i kaldt vann når den er ferdigkokt. 
  2. Crispy kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
  3. Salat: Skyll hjertesalaten, paprikaen og tomaten. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Bland alt sammen i en stor serveringsskål, sammen med den ferdigkokte pastaen.
  4. Servering: Vend cæsardressingen inn i salaten, eller server den ved siden av.