Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- smør
Fusilli
Pasta (Hvete)
½–1 pakke
Crispy kylling
Crispy kylling
300 g
Salat
Hjertesalat
1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Tomat
1 stk
Servering
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 757 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 74 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp salaten med litt revet parmesan hvis du har det liggende.
- Fusilli: Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken. Skyll pastaen i kaldt vann når den er ferdigkokt.
- Crispy kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
- Salat: Skyll hjertesalaten, paprikaen og tomaten. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Bland alt sammen i en stor serveringsskål, sammen med den ferdigkokte pastaen.
- Servering: Vend cæsardressingen inn i salaten, eller server den ved siden av.