Marrokansk gulrotsalat med rødbetefalafeler og mynteyoghurt
20-30
Vegetar

Marrokansk gulrotsalat med rødbetefalafeler og mynteyoghurt

Ingredienser

Allergener

melk, hvete, spelthvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, vann, salt, bakepapir (kan sløyfes), pepper

Gulrotsalat
regnbuegulrøtter
regnbuegulrøtter
1000 g
grønne linser
grønne linser
2 pakker
hjertesalat
hjertesalat
1 stk
mynte
mynte
½ bunter
Rødbetefalafeler
rødbetefalafeler
rødbetefalafeler
400 g
Mynteyoghurt
sitronskall
sitronskall
1 ss
mynte
mynte
½ bunter
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
Chilidressing
rød chili
rød chili
½–1 stk
kinesisk hvitløk
kinesisk hvitløk
1 stk
sitronsaft
sitronsaft
2 ss
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
vann
vann
2 ss
Basisvare
salt
salt
½ ts
Basisvare
Halvgrove multibrød
halvgrove multibrød
halvgrove multibrød (hvete, spelthvete)
4 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
669 kCal
Fett 
20 g
Karbohydrater 
96 g
Protein 
26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Tilpass mengden chili etter din smak. Den hvite delen av chilien, der frøene henger fast, er spesielt sterk. Hvis du ikke liker sterk mat er det lurt å fjerne den.