Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime
15-20
Glutenfri

Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime

En rask chili con carne med mye smak, servert med tortillachips, rømme og koriander. En rett som samler familien rundt middagsbordet.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje

Jasminris

jasminris
Jasminris
150 g

Chili con carne

gulrot
Gulrot
1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
chili con carne
Chili con carne
650 g
Vann
½-1 dl

Tilbehør

koriander
Koriander
1 bunt
tortillachips
Tortillachips
1 pakke
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
lime
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1149 kcal
  • Fett 52 g
  • Karbohydrater 125 g
  • Protein 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du en avokado liggende? Lag guacamole, og server den til chilien.

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Chili con carne: Skrell og kutt gulroten i terninger. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 3 minutter. Tilsett chili con carnen og ½–1 dl vann, og kok opp på middels varme under omrøring. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter, eller til gryten er gjennomvarm.
  3. Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, tortillachipsene og rømmen ved servering. Kutt limen i båter, og server båtene til retten.