Glutenfri
Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime
4.26 (384)
Under 20 min
8 Ingredienser
En rask chili con carne med mye smak, servert med tortillachips, rømme og koriander. En rett som samler familien rundt middagsbordet.
En rask chili con carne med mye smak, servert med tortillachips, rømme og koriander. En rett som samler familien rundt middagsbordet.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- vann
Jasminris
150 g
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Chili con carne
650 g
Vann
½-1 dl
Koriander
1 bunt
Tortillachips
1 pakke
Lettrømme
150 g
Lime
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1149 kcal
- Fett:
- 52 g
- Karbohydrater:
- 125 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du en avokado liggende? Lag guacamole, og server den til chilien.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulroten i terninger. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 3 minutter. Tilsett chili con carnen og ½–1 dl vann, og kok opp på middels varme under omrøring. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter, eller til gryten er gjennomvarm.
Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, tortillachipsene og rømmen ved servering. Kutt limen i båter, og server båtene til retten.
Vel bekomme!